Vinslöv
Mycket på gång i Vinslöv för de flitiga medlemmarna i Lions Club Vinslöv.

Först ut är den traditionella försäljningen av påskris som går av stapeln söndagen innan påskveckan. Klubben börjar försäljningen klockan 11.00 och knackar dörr i hela Vinslöv. De vackra björkrisen med sju färgade påskfjädrar i kostar 40 kronor.

Torsdagen den 5 april bjuder klubben in till Nattmacka i Hedbergshuset. Klockan 19.00 hälsas alla intresserade välkomna till en festlig kväll med följande gäster: Meteorolog Mats Andersson med all sin kunskap om väderfenomen och hur man ”spår” väder. Han har med sig en av Sveriges genom tiderna bäste fotbollsmålvakt, Ronnie Hellström. Vi får ta del av 70-talets landskamper i fotboll och kanske framför allt de två världsmästerskapen han medverkade i 1974 och 1978 då han var en mästerskapens bästa målvakter. Proffslivet i Kaiserslautern kommer säkert också med på ett hörn. Dessa båda herrar kompletteras av en tredje vid namn Beppe Eng. Legendarisk idrottsreporter vid TV4 under 22 år. Vi minns honom också som radioreporter under Ingemar Stenmarks storhetstid. Under senare år även som en dansant herre i programmet Let´s dance och som programledare i flera underhållningsprogram. Programmet har titeln 2 x 45 minuter och i pausen serveras mingelmat med dryck.

Passar också på att slå ett slag för de två planerade Bakluckeloppisarna som klubben arrangerar på Skandiforms asfaltsplats. Den första loppisen är lördagen den 28 april och den andra lördagen 26 maj. Välkomna att sälja och att fynda.

Text & Bild: Kenneth Johansson

Föregående artikelNu har Tidlösa Ting öppnat för våren
Nästa artikelEkonomihuset Syd AB firar ett år