En av modellerna i Sun Living serien. A-Serien. Bild: sun-living.com

Vinslöv
Till skaran av det redan breda urvalet av kända märken som, Kabe, Hobby, Adria och Hymer presenterar Fritidscenter Sun- Living Husbilar i höst.

Sun- Living såldes tidigare av vår kollega i Åhus. – När de bestämde sig för att lägga ner sin nyförsäljning och satsa på begagnat fick vi frågan om vi ville bli återförsäljare för Sun- Living, berättar Johnny Lindell. Sun- Living husbilar är konstruerade och tillverkade av Adria, som vi redan har i vårt utbud, fortsätter Johnny. Som husbil har märket funnits sedan 1965. Numera byggs den i en av Europas mest avancerade fabriker. – Man kan väl kanske se någonstans att det är en kusin till Adria och att den tilltalar kunden som tittar på nyare begagnade husbilar, enligt Johnny.

Inbjudande interiör inredning. Bild: sun-living.com

– Det finns ju lite olika tankar vad gäller husbilar: En del ser planlösningen, lastluckor, pentryt, duschens storlek mm som viktiga och de flesta tycker att miljön inne i husbilen är lika viktig som resmålet. Så vi tror det gynnar både oss och kunderna med ett bredare utbud. För övrigt övertar vi med våra övriga märken säljområdet som tidigare tillhörde Åhus Husvagns Expo. Årets försäljning av husbilar och husvagnar är vi väldigt nöjda med, fortsätter Johnny. Vi och våra kunder stormtrivs i vår nya toppmoderna försäljningshall och ser fram emot att erbjuda ännu en kvalitetsprodukt. Sun-Living, avslutar Johnny.

Text: Magnus Kajrup
Bild: sun-living.com

Fakta Sun Living, A-Serien, A-75DP:
Mått & Vikt:
Karosslängd (mm): 7400
Bredd (mm): 2320
Utvändig höjd (mm): 3075
Ståhöjd (mm): 2100
Vikt i körklart skick inkl. Scand Pack (kg): 2998
Max tillåten totalvikt – beronde på chassi: 3500/3650
Max tillåten släpvagnsvikt (kg) – beronde på chassi: 2000
Max tillåten lastvikt (kg): 564
Axelavstånd (mm): 4035
Max godkända sittplatser – beroende på chassi: 6

Värme och vent:
• Värmepanna Truma Combi 6E med inbyggd vv-beredare och elpatron
• Uppvärmt lastutrymme
• Elektrisk golvvärme (med Truma värme)
• Förberedelse för luftkonditionering

Föregående artikelHistorien bakom utvandrarmonumentet
Nästa artikelEngelska flottan på Hanö redd