Shoghik har öppnat Julias Livs.

Vinslöv
När Shoghik var ute och sökte på Blocket hittade hon att en butik i Vinslöv var till salu. I mitten av november var hon och maken överens att göra en satsning. Det var före detta Johanssons livs som numera heter Julia Livs.

Redan den 5 december öppnade Shoghik i den legendariska lokalen.

– Vi hade hört mycket gott om Vinslöv så vi bestämde samtidigt att flytta till byn från Blekinge där vi bodde förut, berättar Shoghik. Vi letade boende ett tag och till slut hittade vi en lägenhet som passar oss.

Förutom Shoghik och maken finns två mindre barn i familjen, varav den ena dottern har börjat i årskurs tre på Söderparkskolan.

– Hela familjen stormtrivs här och vi känner oss väldigt välkomna. Vi har inte hunnit ändra så mycket i butiken än, men nytt är en hygienavdelning med shampoo, balsam och övriga produkter. Det finns ett relativt stort utbud av lösgodis, som byts ut en gång i veckan.

– Ja på fredag och lördag sätter vi ner priset på allt lösgodis och då har vi många kunder i butiken, säger Shoghik.

– Dessvärre är tidningsställen tomma än så länge. Det var gamla tidningar när vi tog över så de fick skickas tillbaka, men snart hoppas vi ha ett stort utbud även där. Det är många tågresenärer som frågar efter tidningar så det är en viktig produkt, avslutar Shoghik.

Text & Bild: Magnus Kajrup

Föregående artikel”Sol, vind och vatten” – en hyllningskonsert till Ted o Kenneth Gärdestad
Nästa artikelVår-nyheter inkomna hos Bogart!