Sölvesborg
Anna Olofsson har bråda dagar i sin klädbutik Bogart i Sölvesborg.

Hon driver sin egen klädesbutik sedan 2013 och nu har butiken fått en egen outletavdelning. Här säljs som hon uttrycker det helt galet billiga kläder. I den ordinarie delen av butiken så finns det nu massor av nyheter inför våren. Butiken har allt som alla grabbar i alla åldrar över tretton år behöver.

Det är ofta kunder kommer in och går runt för att titta på kläder i lugn och ro. De flesta grabbar gillar att titta på kläder och de frågar gärna om färger, stil och liknande. Tjejer har mer en egen stil som de vet att de vill ha och klarar sig oftare mer utan service. Hos oss får de service och när det stundar speciella tillfälle behöver det inhandlas nya kläder. Vid utprovning av kostymer får man massor av tips att hålla kostymen i skick när den använts.

Anna Olofsson på Bogart.

I butiken finns kostymer, byxor, skjortor, t-shirts, skor och allt som grabbar behöver. Massor av snygga moderiktiga kläder trängs i butiken som visar upp det absoluta ”inne”-stuket. Anna har bland annat kläder från Blend, Gabba, Solid, Bison och Shine mfl.
Läget på Södergatan är bra och här får hon oftast mycket strömning av folk som ser alla hennes uthängda plagg. Mycket turister kommer förbi på sommaren och butiksytan blir lite större genom att att flytta ut en del klädställ.

Och Butiksnamnet har inte med filmidolen Humphrey Bogart att göra utan det står för Bittes Orginella Grabbaffär Runt Hörnet.

Glad påsk önskar Anna.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelNyöppnat: Julias Livs
Nästa artikelVaccinera dig på Apoteket Ugglan