Magnus Pettersson
Magnus Pettersson, Temahallen stolt årets företagare. Foto: Privat

Vinslöv
Hässleholms Galakväll den 11 november lär Magnus Pettersson, VD och delägare i Temahallen AB, sent glömma. Av tre starka kandidater till utmärkelsen blev det alltså till slut Magnus som fick äran att gå upp på scenen, och mottaga priset. Priset som utses av Företagarna i Hässleholm, efter att fått in kandidatförslag av b.la banker, redovisningsbyråer och andra företag och personer i näringslivet.

Magnus, Anne-Lie Pettersson med Ann och Lars Tobiasson.
Magnus, Anne-Lie Pettersson med Ann och Lars Tobiasson. Foto: Privat

Jag träffar en väldigt glad och stolt Magnus på hans kontor i Vinslöv. Ett par dagar har gått, och allt har så sakteliga smält in, säger Magnus. Men nu är det vardag igen och full fokus på våra uppgifter fortsätter Magnus, som arbetat på Temahallen i åtta år, varav fyra år som VD och är även delägare.

Vad är din uppfattning om din och företagets framgång?

Det är såklart många faktorer, säger Magnus. Vi har etablerat med kontor och närvaro i Stockholm, Vara och Eskilstuna. Det, plus vårt goda rykte medför att vi ständigt plockar marknadsandelar. Vidare har vi egen produktion av stålstommar, konstruktionsavdelning och stor kunskap i tekniken. Många kunder upplever problem med myndighetskrav och andra väsentliga frågor som kan dyka upp på vägen. I och med att vi kan erbjuda hela paketet och kan hjälpa kunder även med myndighetsbiten, så är ju även det en viktig nyckel säger Magnus.
-Jag är väldigt stolt över våra svensktillverkade stålstommar, i vår bransch är det inte så många som har det, fortsätter Magnus. Anläggningen i Vinslöv, som är huvudkontor, har idag 33 anställda, men vi lär nog utöka det antalet, säger Magnus, som berättar att man just nu inlett rekrytering av en teknisk säljare. Det är ju en fantastisk ära att få en sådan här utmärkelse, men jag vill absolut framhålla alla anställda på Temahallen, säger Magnus, utan de och alla våra trogna kunder hade detta aldrig blivit verklighet avslutar Magnus.
Text: Magnus Kajrup
Bild: Privat

Föregående artikelDirekten Arena öppnar den 10 december
Nästa artikelInvigning hos Salong Antrasax nya lokal