Villy och Karin
Villy och Karin satsar på Direkten Arena i Bromöllas nya evenemangshall. Foto: Patrik Lundin

Bromölla
Villy och Karin blir entreprenörerna som satsar i Bromöllas mest omtalade lokaler.
Arrangemangshallen som nu står klar kommer att få två erfarna entreprenörer som driver rörelse med allt från mat och dricka till glass och godis.

Direkten i Bromölla och Olofström är två butiker som blivit prisade inom kedjan Direkten. Det är deras satsningar på salladsbar, frozen Yoghurt och liknande som gett framgångarna. Man måste satsa för att vinna är deras ordspråk som de följer.

När vi nu öppnar Direkten Arena i evenemangshallen kommer vi att se till att alla ska kunna komma till och besöka oss. Vi kommer att ha ett fullt kök och köra Sibylla med deras koncept med goda hamburgare och tillbehör. Dagens lunch, frukost, eftermiddagskaffe med goda bakverk och glass för de aktiva helgvandrarna är några av de tankar som finns.

Öppettiderna kommer att vara hela dagar alla dagar i veckan och man ska även kunna få en hamburgare i luckan senare på natten under helgerna.

Evenemangshallen
Evenemangshallen som diskuterats och upptagit många timmar av politikernas arbetade tid i flera år är nu äntligen klar.

Med närhet till ett fantastiskt område där massor av människor tillbringar tid för träning och reflektion kommer det garanterat generera kunder som gärna tar en fika eller lite mat.
Planen är även att man kan ta emot sällskap som vill äta middag eller fika i grupper. Alla önskemål kan emotses då det finns lokaliteter och utrustning för att ordna det mesta inom mat.

Villy och Karin kommer även att arrangera större evenemang framöver.

INFO-Bladet önskar entreprenörerna lycka till och ser fram emot att besöka den nya Direkten.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelBygglov klart för 38 centrala hyreslägenheter
Nästa artikelMagnus Pettersson på Temahallen – Årets företagare i Kommunen