Claes Nilsson, Timmy Lindahl, Ewa Frank, Johan Lindell och Johnny Lindell.

Vinslöv
Tänk, vad tiden går snabbt när man har roligt. Vinslövs Fritidscenter firar nu 40 år som leverantör av rullande fritid. Vi har ett spännande jubileumsår att se fram emot säger Johnny Lindell.

Allt började med en Cabby 421 Nova av 1972 års modell. Det var nämligen vad Rolf Tapper sålde till Folke och Anna Jönsson från Färlöv hemma på sin garageuppfart på Åbogatan. Året var 1977 och där började resan för Vinslövs Fritidcenter.

– Idag är vi en av Sveriges största husvagns och husbilsförsäljare, berättar Johnny. Efter förra årets utbyggnad har vi nu en modern fullserviceanläggning på 3500 kvm med stor utställningshall, tillbehörsbutik, kundmottagning, verkstad och café. Investeringen har slagit väl ut och vi säljer husvagnar och husbilar långt över förväntan. Till dags datum har vi sålt 16400 stycken sedan starten.

– Vi representerar idag branschens ledande varumärken Adria, Hobby, Hymer och Kabe.
En nyhet är att vi introducerat Sun Living husbilar. Det beror på att vår kollega i Åhus slutat med nyförsäljning av Kabe, Adria och Sun Living. Vi har övertagit all nyförsäljning av dessa märken i området och hälsar nya kunder välkomna till oss. Nöjda kunder är bästa reklamen för oss, fortsätter Johnny.

Den inställningen har präglat vårt företag i 40 år och jag kan garantera att den delas av hela vår personal. Det är en viktig faktor för oss, kunderna är verkligen ambassadörer ute på campingplatser och ställplatser och jag hoppas att vi får förnyat förtroende av kunderna då de tänker byta husvagn eller husbil.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till våra kunder, gamla som nya och även till vår trogna personal för 40 fantastiska år avslutar Johnny Lindell.

Text; Magnus Kajrup
Bild: Magnus Kajrup & Vinslövs Fritidscenter

Föregående artikelEdward Blom lanserar årets mest överdådiga glöggnyhet
Nästa artikelHannu Körkkö – Vinslövs IRONMAN