Jessica, Butiks/Regionchef.
Jessica, Butiks/Regionchef. Foto: Magnus Kajrup

Vinslöv
Nyligen lade ju Optikboden ner sin verksamhet, vilket gör att Vinslöv inte längre har någon Optiker. Till
skillnad från Hässleholm, som har hela sex stycken. Jag tog kontakt med den som jag personligen har hört mest gott om, Glasögonmagasinet.

Jessica Åberg är både butikschef i Hässleholm och Regionchef.
Jag är övertygad om att vår framgång ligger i personalrekrytering. I en bransch som vår, där mycket kan tyckas vara lika vilken kedja man än tittar på, så är vårt ledord, kundvård berättar Jessica. Det kan låta som en klyscha, men vi får så väldigt bra feedback från våra kunder, så jag känner att vi har lyckats väldigt bra med det.

Hos oss ska och blir man mottagen på vårt hjärtliga sätt fortsätter Jessica. Genom att vi har låg personalomsättning, känner våra kunder trygghet i vetskapen att man träffar samma optiker som tidigare säger Jessica. Vi är kanske inte den största av kedjorna, men vi arbetar mycket på att vi kan känna oss som det trevligaste, personligaste och mest kompetenta valet.

I Vår ljusa trevliga lokal i Hässleholm har vi ett stort utbud av kvalitetsbågar, säger Jessica.

Anna och Caroline.
Anna och Caroline. Foto: Magnus Kajrup

Ibland kan det vara klurigt att välja, då hjälper gärna vår personal till med råd och tips. Alla våra glas tillverkas i Tyskland som av gammal tradition är experter på området. Vi håller oss ständigt ajour med modet, och försöker alltid vara först med det sista säger Jessica stolt. Vi månar också varmt om kringorterna inte minst Vinslöv som ligger mittemellan städerna.

Vi har redan känt av en ökning från Vinslöv, berättar Anna som är Leg. optiker. Men vi ser gärna att det blir många fler säger Caroline som är säljare i butiken. Ja, säger Jessica,
därför är det väldigt kul att kunna medverka till att både synas och gynna er tidning.
Mig veterligen finns det ingen ort av Vinslövs storlek som har en egen tidning, så hatten av från oss på Glasögonmagasinet för Vinslöv. Vi är såklart medvetna om att det kan vara som i en djungel, när man ska välja optiker, det finns väl ingen bransch som har så många
jubileum som i vår skojar Jessica.

Men vi hoppas att så många av er väljer oss på Glasögonmagasinet säger alla tre samtidigt, vi lovar att ta väl hand om er.

Text & Bild: Magnus Kajrup

Föregående artikelBromölla har bästa tillväxt i Skåne
Nästa artikelSucce för Köpmannen