Olofström
Gårdens värme och fritid är det innovativa företaget med det breda utbudet av produkter och tjänster, och nu ska de utöka sitt utbud ytterligare med veterinären Gabriella Wass.

Jaana Bengtsson äger och driver Gårdens värme och fritid, butiken där man hittar allt för sina husdjur och även utrustning till jakt, fiske och fritid och pellets. Tjänsterna hon tillhandahåller är allt från klipp och trim till badning och kloklippning.

– Vi har en stor nyhet i butiken, berättar Jaana leende. De sista två tisdagkvällarna i månaden kommer veterinären Gabriella Wass finnas på plats i butiken. Vi har ingen veterinär i Olofström, så det känns bra att kunna erbjuda den här servicen till alla djurägare.

Den 21 och 28 april finns Gabriella på plats i butiken mellan 16:00-17:30. I början är det främst för vaccinationer men planen är att framåt även kunna erbjuda kastreringar, tandskrapning, lättare undersökningar och märka djur med ID-chip.
– För att boka tid kan man antingen titta inom butiken och boka eller ringa, säger Jaana. Gabriella har jobbat som veterinär i många år och vi har pratat om ett samarbete i snart ett år, så nu är det verkligen dags!
Att vända sig till Jaana för att få sin hund badad och trimmad och klorna klippta är väldigt populärt. Hos Gårdens värme och fritid får hundarna den bästa behandlingen man kan tänka sig och många kunder återkommer regelbundet.

– Under en dag får jag in i snitt sex hundar som får pälsen trimmad eller klorna klippta, ler Jaana.
Besök Gårdens värme och fritid för att ta del av deras breda utbud för allt inom husdjur, jakt och fritid!

Text: Petra Horning
Bild: Monica Berg

Föregående artikelNy ägare till Hälsokraft i Sölvesborg
Nästa artikelFixa avloppet eller dränera om huset på ett kick