Sölvesborg
Den 4 maj byter Hälsokraft i Sölvesborg ägare, men behåller sin härliga personal och sitt utmärkta utbud.

När Susanne Karlsson fick frågan om hon ville ta över Hälsokraftbutiken i Sölvesborg så tvekade hon inte. Hon har alltid haft ett stort intresse för hälsa och välmående, och driver sedan flera år sitt företag Livshjulet, där hon erbjuder kunder Megineterapi, massage och alternativmedicin.

Bild2-cmyk– Det är många produkter som är nya för mig, säger Susanne och ler. Även om jag som utbildad naturterapeut har kunskapen, så har jag inte lärt mig alla produkter utantill än, men det kommer!

Till sin hjälp har hon Madelene Isenhelm, som är väl bekant med utbudet av ekologiska och naturliga produkter. Hon är utbildad hälsorådgivare och har jobbat inom Hälsokraft i 8 år och i Sölvesborgsbutiken sedan 2013. Hos Hälsokraft hittar man allt från naturläkemedel och hälsokost till ekologiska smink- och hudvårdsprodukter.

– Jag brinner för den här sortens kundmöten, berättar Susanne. Där man kan förmedla kunskap till kunden och visa fler vägar till hälsa och välmående. Jag har hela tiden haft ett nära samarbete med Hälsokraft och det är spännande att nu få ta över butiken.

Susanne har planer på att lyfta butiken genom att utöka sortimentet och inreda en hälsoinspirerande avdelning med böcker och CD-skivor om hälsa, välmående, yoga och meditation. Är det någonting man känner saknas går det utmärkt att be Hälsokraft beställa hem det till butiken.

– Nya och gamla kunder är varmt välkomna på vår nyinvigning den 4 maj, avslutar Susanne.

INFO-Bladet önskar Susanne och Hälsokraft stort lycka till!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSnyggaste studentkläderna hos Schack Matt
Nästa artikelZoobutik, hundtrim, jakt, fritid och veterinär under samma tak