Olofström
På Egendomsbyrån känner man att det är vår i luften! Under den senaste tiden har det varit mycket förberedelser – marknadsvärderingar och intag av fastigheter som ska komma ut till försäljning nu i vår och sommar. De flesta som ska sälja vill gärna vänta med att ta bilder tills att löven spricker ut och det blir lite grönare. Nu är våren här!!!
Intresset för fastigheter är stort och kunderna står beredda. Ett hus som utannonserades under påskhelgen, ett charmigt hus på Mjönäsvägen utanför Arkelstorp, blev det mest klickade huset i Kristianstad den veckan! Det var många som visade intresse och kom på den öppna visningen.
Med kontor i Tingsryd, Lessebo, Ronneby och Olofström så täcker Egendomsbyrån ett stort geografiskt område i södra Småland, Blekinge och i norra Skåne. Egendomsbyrån arbetar med alla sorters fastigheter – fritidshus, villor, gårdar och kommersiella fastigheter. Jörgen Johansen, fastighetsmäklare och VD, kommer ursprungligen från Danmark och arbetade där mycket med kommersiella fastigheter. Han har nu bl a Contans konditori i Ronneby till salu. Där säljs både verksamheten och ett fint, charmigt hyreshus och han hoppas att det kommer en ny ägare som kan driva det anrika konditoriet vidare i samma anda som tidigare. På hemsidan finner ni alla andra fastigheter som är till salu.
Egendomsbyrån samarbetar med föreningen Danske Torpare, där Jörgen även är rådgivare. De har även en mäklare som kommer från Tyskland, vilket också är mycket uppskattat av de tyska kunderna. Med sina kontakter, samarbetspartners och marknadsföring i Danmark och Tyskland säljs många fastigheter till utländska kunder, främst till danskar, tyskar och holländare, och pga den svaga svenska kronan blir ofta försäljningspriserna väldigt höga.
Alla kunder är välkomna! Ingen fastighet är för liten eller för stor för oss och det finns intressenter till alla typer av fastigheter, säger Annika på Egendomsbyråns kontor i Olofström. Det är väldigt stort intresse för fritidshus, hästgårdar och skogsfastigheter.
Funderar ni på att sälja er fastighet är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Foto: Privat

Föregående artikelSGIF:s fotboll i Borres teckningar på Konstexplosionen
Nästa artikelChapelle de Céline gästade Blue Note