DSC_0026-CMYKOlofström
På Willys i Olofström händer det stora förändringar. Butiken bygger ut, med större försäljningsyta, ny entré och större parkering, allt för att kunna erbjuda sina kunder det bästa utbudet och den bästa servicen.
Den nyrenoverade butiken kommer att stå färdig någon gång mellan februari-mars 2015, men redan under vecka 43-44 kommer stora delar av den nya försäljningsytan att börja användas. Det blir 500 kvm med extra plats för varor och fem stycken nya kassor. Utöver det blir det också 300 kvm extra utrymme för till exempel lager.
– Det är roligt att utöka, och jag ser fram emot att vi ska få mer plats, ler ägaren Roland Nilsson. Med ombyggnaden kommer butiken bli mer kundvänlig, det blir lättare för kunderna att hitta vad de söker och vi ska utöka med mer färskvaror.

Det ska bland annat öppnas en bake-off i butiken, som ska erbjuda bland annat färskt bröd, bullar och wienerbröd. Butikens äldre del får sig också en uppfräschning med nytt golv, och det kommer tillkomma två nya kyldiskar.
– Längre fram, när det här är färdigt, tittar vi på att kanske införa självscanning också, säger Roland. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre, både vad det gäller service och varor. Vi är stolta över att kunna erbjuda Sveriges billigaste matkasse.

Den 4:e oktober firade butiken att det är 20 år sedan Roland köpte butiken från bröderna Skogman och ett sådant jubileum kan inte firas på ett bättre sätt än att bygga ut butiken, för att kunna erbjuda kunderna ännu bättre och varmare service!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelStrössel Barnkläder öppnar i ny regi
Nästa artikelAoptik levererar Europas bästa progressiva glas