Bild1_cmykOlofström
Få alla glasögonbehov tillgodosedda hos Aoptik i Olofström. Måndagen den 22:e september hade de smygöppning i butiken och responsen från kunderna har bara varit positiv.
I årsskiftet mellan 2006 och 2007 startade Johan Olofsson sin första optikerbutik. Han har hela tiden utvecklat verksamheten för att ligga i framkant med det senaste inom optisk utrustning, trendiga bågar, glas av toppkvalitet och framför allt duktiga anställda som ger kunderna bästa möjliga service hela vägen från undersökning till val av båge.
– Vi erbjuder grundliga synunder-sökningar, som är helt gratis och utan köptvång, säger Johan. Trots våra bra priser så tummar vi aldrig på kvaliteten. Vår glasleverantör har till exempel fått pris för Europas bästa progressiva glas år 2013, för andra gången på tre år.

I Aoptiks sortiment kan man hitta bågar som passar alla, från lyxiga märkesbågar till snygga standardbågar. Utbudet i butiken i Olofström är lika stort som utbudet i storstäderna, för att kunna erbjuda kunderna bästa service på hemmaplan. I butiken blir kunderna väl omhändertagna av Erika Svensson och Ida Gerhardsson.
– Optikeryrket är så varierande, ler Erika, som jobbat som optiker i sju år. Dels undersöker vi kundernas syn och dels ger vi tips och råd om vilka bågar som kan passa kunden. Nu för tiden är glasögon mer en accessoar än ett hjälpmedel, glasögonen ska gärna synas och vara en del av ens outfit.

– Vi har verkligen fått ett perfekt läge med den här lokalen, säger Ida, som är nyutbildad optiker. Alla som kommer in är så positiva till att vi öppnat här. Jag tycker om kundmötena och att hjälpa kunderna få bättre syn.

INFO-Bladet önskar Aoptik i Olofström stort lycka till med sin nyöppnade butik!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelWillys bygger om för ännu bättre service
Nästa artikelHolje El satsar på solceller och lås