DSC_0004-CMYKOlofström
Den 29:e september bjöds det på nyöppning hos Strössel Barnkläder, när Josefine Broberg slog upp dörrarna som ny ägare till butiken. Strössel Barnkläder har ett brett sortiment med barnkläder där man kan hitta någonting för alla.
När den förra ägaren till Strössel Barnkläder, Lind Ala-Poikela, bestämde sig för att sälja butiken kunde hennes anställda Josefine Broberg inte föreställa sig sin vardag utan att gå till butiken för att jobba. Lösningen var enkel och hon köpte butiken av Linda.
– Det ska bli roligt att få sätta sin egen prägel på butiken, säger Josefine. Jag tycker att barn ska få vara barn och tar in sånt som jag tycker ser trevligt eller bra ut, gärna färgstarka kläder som inte bara är uppdelat i rosa till flickor och blått till pojkar.

Bland märkena i butiken kan man bland annat hitta Maxomorra, name It och MeToo. Höst och vinterkläderna är framtagna och även om butiken har ny ägare så kommer Josefine fortsätta att hålla god service och se till så att alla kunder känner sig välkomna och omhändertagna på bästa sätt.
– Jag tycker att det är roligt med kundmöten och den personliga kontakten man får med sina kunder, ler Josefine. Samtidigt har jag alltid tyckt om tyger, form och design, så att driva Strössel Barnkläder är verkligen perfekt!

Hela butikens sortiment finns även på nätet och Josefine planerar att hålla lite evenemang och tillställningar i butiken så fort hon fått ordning på de nya rutinerna.
INFO-Bladet önskar Josefine stort lycka till med sin nya butik!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelEn solstråle mot värk och stress
Nästa artikelWillys bygger om för ännu bättre service