DSC_0803-CMYK-webSölvesborg
Wallenbergs Skor är Sveriges äldsta familjeägda skoföretag, startat redan 1881 av Christian Nilssons farfars far. Nu är det Christian själv som styr det anrika företaget och utvecklar det samtidigt som han bevarar den goda kvaliteten och den exceptionella kundservicen.
Wallenbergs Skor har sju butiker och en populär webshop. Deras sortiment består av kända varumärken och noggrannt utvalda, unika produkter av god kvalitet. Personalen är välutbildad och har god produktkännedom om både skons passning och vård.
– Vi är kunder hos Sölvesborg-Mjällby Sparbank och vi hoppade på när de lanserade Sölvesborgskortet, säger Christian. Det är positivt att främja lokal handel och vi har många kunder som använder kortet hos oss.
Höstnyheterna finns redan i butiken och Wallenbergs Skor kan erbjuda en unik tjänst till sina kunder. Boka tid för en personlig provning via internet, och få extra hjälp och stöttning vid skoprovningen. Extra bra för de som har problem med fötterna, och man kan även boka tid med en specialist på inlägg som analyserar fötterna, allt för att kunden ska få rätt sorts skor att använda.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelLicenssvets öppnar sin butik i Näsum
Nästa artikelInte bara rutigt hos Schack Matt