Sölvesborg
I maj firade Schack Matt 27-årsjubileum. Det är nästan tre decennium sedan företaget startades av systrarna Helena Svensson och Ulrika Karlsson, och de fortsätter vara en klädbutik i framkant och med ett brett utbud.
Höstsortimentet pryder galgarna och hyllorna i den 460 m² stora butiken. Det mesta går i sobra färger så som svart och grått, men även rosa har blivit en permanent färg i garderoben.
– Det är roligt att ta in nya kollektioner till butiken, säger Helena, som är en av de två ägarna. Vi har ett brett utbud för både kvinnor och män, och vi är noga med att ta in plagg som kan passa alla olika åldrar. Oavsett vad kunderna har för stil så kan de hitta något till garderoben hos oss.
Schack Matt erbjuder både basplagg i utmärkt kvalitet till bra priser, och utstickande plagg som kan krydda en trött utstyrsel så att den känns fräsch och modern på ett kick. Behöver man hjälp finns butikens kunniga personal alltid på plats för att hjälpa till på alla sätt.
– Vi tycker att Sölvesborgskortet är en fördel för alla, både oss företagare och våra kunder, berättar Helena. Allt fler får upp ögonen för att de kan använda kortet hos oss, och det är ett bra sätt för att få invånarna i Sölvesborg att handla lokalt.

Text & Bild: Petra HorningDSC_0789-CMYK-web

Föregående artikelWallenbergs Skor
Nästa artikel20 härliga år tillsammans med Näbo Bygg