Ola och Johanna hälsar er välkomna till ON Training

Sölvesborg
1100 m2 träningsyta finns i ON trainings lokaler på Kämpaslätten i Sölvesborg mitt över ridskolan. Ola Nyhlin flyttade in i dessa lokaler 2019 och tillsammans med omklädningsrum, barnrum, massagelokal samt den nybyggda kontor/konferensdelen med lounge har man hela 1500 m2.

Ola brinner för träning och hälsa. Efter att ha jobbat på LB-Hus i 10 år kände han att det hade varit skönt att slippa stämpelklockan och kunna påverka sina egna resultat. På fritiden höll han på med lagsport samt styrketränade en hel del. I samband med en skada tyckte Ola att gymmet gav bra effekt, inte bara på skadan utan även snabbheten utvecklades. Där föddes idén och första steget att slippa stämpelklockan. 2010 läste han alltså till personlig-tränare och innan dess hade han utbildat sig till massageterapeut.
Han jobbade sen både som massör och personlig tränare men valde efter nåt år att satsa helt på träningsdelen. 2011 startade Ola Nyhlin ON Training och satsade då på
personlig träning och utomhusträning i grupp. 2013 öppnade han gym i Sölvesborg och efter 6 år hade medlemsantalet ökat så pass att de snart blev trångbodda och behövde större lokal. Nu har de varit på kämparslätten i Sölvesborg sen 2019.
2015 öppnade han ett havsnära gym i Hörvik. Där är den senaste attraktionen att de hyr ut bastu precis intill havet. Där liksom i Sölvesborg finns flera coachledda pass.
Totalt är det 30 timanställda som håller i olika pass och en anställd receptionist i Sölvesborg. Medlemmarna är allt från helt otränade människor som är helt nya på gym till de som varit med från starten. Kommer man som nybörjare så får man först
information och rundvisning, sen är det bra att boka in sig på passen för där får man bra
vägledning och träningspassen är väldigt populära.
Ola berättar att det är så roligt att se utvecklingen på alla människor utifrån deras situation. Det finns nya framtidsplaner från 2024. I början av januari ska man starta något nytt som heter TEAM. Det är 5 olika grupper med 4-6 deltagare i varje grupp som har en personlig tränare och det är något vi tror stenhårt på berättar Ola. Förutom att det blir roligt och en härlig gemenskap så får man en annan utveckling.
Programmen, kontinuiteten och individuell uppföljning gör att man når sina mål mycket lättare och att man har en personlig tränare att rådfråga. Man får en teamkänsla och bättre resultat för halva priset mot vad en personlig tränare kostar.
Har du funderat på att komma igång med träning men inte riktigt vet vart du ska vända dig
så kontakta ON Training i Sölvesborg.

Loungen med biljardbord

Text: Monica Oredsson
Foto: Privat

Föregående artikelDanskompaniet firade 20 år!
Nästa artikelÅrets julshow med Karlshamns Ridklubb