Näsum
Licenssvets VVS-butik har flyttat från Sölvesborg till en trevlig lokal på Stationsvägen 22 i Näsum. Butiken håller öppet under måndagar, tisdagar och fredagar för att tillgodose kundernas alla tänkbara VVS-behov.
David Blom startade Licenssvets tillsammans med en partner redan 2004, men för två år sedan tog han över företaget och har drivit det i egen regi sedan dess. David ser framtiden för företaget i ett positivt ljus med många kommande projekt och planer.
– Vi har öppet i butiken några dagar i veckan just nu, säger David. Och här kan man köpa det mesta inom VVS. Butiken började egentligen som lager åt oss själva, men vi såg ett behov hos flera kunder att kunna komma in och köpa delar och tillbehör själva, så vi valde att utöka lagret till en riktig butik.
Det finns planer på att ta in olika sorters gas och gasol i butiken, för att sälja både till företag och privatpersoner.
Utöver det breda utbudet i butiken kan Licenssvets erbjuda alla tjänster kring VVS, och lite till. De installerar värmepumpar, de kan konvertera ett hus värmesystem med direktverkande el till ett vattenburet system och de erbjuder service för den som önskar.
– Vi har utökat med att hyra ut portabla pannor för värmeverk, till exempel fjärrvärme, avslöjar David. Just nu har vi en som håller på att installeras uppe i Norge, och vi har en till på väg in för service.
INFO-Bladet önskar Licenssvets lycka till med nyöppnandet av sin butik!

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin_DSC3863-CMYK-web

Föregående artikelDags för generationsskifte på Bromöllas Hotell
Nästa artikelWallenbergs Skor