Bodagen 2012 bjuder på inspiration och kreativitet precis som förra året och runt om i Bromölla kommun kan du hitta tre helt unika trädgårdar att besöka med olika teman, växter och upplägg. Om man inte vill spendera Bodagen i en villa eller lägenhet, ska man
definitivt överväga att besöka någon av de här vackra trädgårdarna.

Precis som förra året öppnar tre olika trädgårdar sina grindar för allmänheten på årets Bodag den 8 september, mellan 10.00 – 14.00. Det här året är det samma trädgårdar som visas och det är bland annat:
Eric Andersson och Birgitta Liljedahl-Andersson på Storgatan 9 i Bromölla som visar sitt gröna trädgårdsrum, skapat av vatten och stenar. Att huset är kulturmärkt ger också en extra känsla i detta naturparadis.
Karl- Erik och Ina Persson på Tunnelvägen 69 i Råby med sin odlarglädje delar med sig av en mångfald av växter som ramas in av gångar och vattenarrangemang.
Hos Marianne Stenqvist, Håkanrydsvägen 113 i Håkanryd, visas en yta på 5000kvm med växter från hela världen, till exempel en växt liknande en jätterabarber från Nya Zeeland. Marianne visar stolt upp sitt tulpanträd och de vackra blomsterarrangemangen.
Uppskattningsvis har hon tusentals olika sorters växter. Inspirationen till trädgården är tagen från England.
På Håkanrydsvägen 113 i Håkanryd kan du drömma dig bort i trädgårdens alla hörnor och vrår och låta
naturen lugna dina sinnen. Eller varför inte sätta dig med en god bok under en blodbok. Om detta låter intressant besök någon av trädgårdarna under Bodagen eller varför inte
allihop.

Föregående artikelRippe – the story
Nästa artikelSommarmarknad i Bromölla