Bromölla
Den 3 december hade Solhörnan en VIP-kväll med riktigt bra erbjudanden för att fira sin nya fräscha inredning och för att de fått in nya produkter.

VIP-kvällen blev en stor succé med många lockande erbjudanden och nyheter. Det bjöds på glögg, pepparkakor, godis och annat gott. Tända ljus både inne och utanför butiken sken upp och gjorde stämningen lugn och behaglig.
´´I Love´är en ny produktserie som Solhörnan har fått in. Den består av härliga kroppsprodukter, som bland annat showercreme, bodyscrub, handcreme, bodybutter, lip balm och lots of bubbles för badet, med beroendeframkallande dofter.

– Vi har fått bra respons vid varje evenemang vi haft och det kommer in många nyheter hela tiden så vår tanke är att ha evenemang lite oftare och inrikta sig mer på ett tema vid varje tillfälle. Till exempel att vi har en make-up kväll och då kör vi på enbart make-up, berättar Helene. Då kan vi hjälpa varje kund med vilka färger eller produkter som just de ska använda.

Helene och Carola var i full gång med att hjälpa kunderna som kom in butiken och Cilla och Filippa hade fullt upp inne i hårstudion med att fixa håret på sina kunder.

Kristina Tagesson från L’Oréal Paris fanns på plats för att presentera de olika produkterna som finns på Solhörnan av märket L’Oréal Paris. Hon hjälpte kunderna med vilka produkter och färger som passar just deras hudtyp.

Har ni önskemål om produkter eller evenemang hör av er till Solhörnan. Titta gärna inom för att hitta de perfekta julklapparna för både honom och henne!

Text & Bild: Josefin Andersson

Föregående artikelGrattis Stugtema – 20 år!
Nästa artikelCapoeria – kampsport med dans