Vinslöv
Tiden går fort när man har roligt, konstaterar Gert-Inge Olofsson som den 29-30 november firar jubileum i butiken. 20 år har gått sedan verksamheten startades, och det är 10 år sedan man byggde ut den då trångbodda butiken.

När butiken fick mer utrymme utökade man med foderförsäljningen och idag är man den kompletta butiken med 7000 artiklar i lager för hus, djur och trädgård. Här finns någonting för alla, och det är många nya kunder som förvånas över det breda utbudet.

Säsongerna avlöser varandra i butiken. Under våren finner man allt som hör trädgården till, redskap, fröer och växtnäring. På sommaren köper man färg och passar på att använda några semesterdagar till att måla om huset. Stugtema har en brytmaskin för att få fram exakt den kulör som kunden önskar till sina måleriprojekt, inne eller ute.

När hösten och vintern kommer med mörker och kyla, fylls utelagret med värmepellets och brasved, och inne i butiken lyser julbelysningen vackert. Små vackra hus pryder en del i butiken, och dessa är för småfåglarna. Med fågelmaten som erbjuds ska småfåglarna nog klara sig väl den kommande vintern. Under hela året säljs verktyg, spik, skruv, beslag, VVS, elartiklar mm.

Vilket djur har du?
Hos Stugtema finner man även ett välsorterat sortiment med foder till hund, katt, häst, höns, får och nöt.

På 20 år har det hänt mycket och man uppdaterar ständigt sortimentet för att matcha efterfrågan hos kunderna. Förutom det breda sortiment som Stugtema tillhandhåller är grunden i verksamheten kunnig personal och hög service.

– Vi hjälper våra kunder med det mesta. Det kan vara allt från rådgivning i val av produkt, till hjälp med ilastning i bilen av tunga fodersäckar, berättar Emma, Gert-Inges dotter, som också jobbar i butiken.

Välkommen att fira 20 år med Stugtema och ta dela av deras fina jubileums-erbjudande!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelBromöllas Lucia är utsedd
Nästa artikelVIP-kväll på Solhörnan