Lena och Stefan startade trygghetsteamet i oktober förra året.Med taggen kan man lätt larma av och larma på sitt hus så man slipper komma ihåg en sifferkombination.Med appen i mobilen har man koll på huset och kan kontrollera det elektiska efter ens hemkomst.Kristianstad
trygghetsteamet i Kristianstad AB sysslar med allt från hemlarm, till talande rökdetektorer. Man kan till och med styra elektronisk utrustning i sitt hem genom en enkel app i mobilen! trygghetsteamet säljer, installerar och utför service av Verisure larm koncept, för säkerheten i ditt hem.

trygghetsteamet jobbar som franchisetagare åt Securitas Direct, Verisure på orterna; Kristianstad, Åhus, Bromölla och Tollarp.
Larmen har många funktioner och kan bland annat läsa av temperaturen i ditt hem. Koppla ihop elektroniken med Verisureappen för att säkert ha koll, stänga av och sätta igång elektroniken i hemmet.
Förutom larmet kan Verisure också hjälpa dig med övervakningskameror med nightvision. När larmet går tar kameran bilder på den som utlöser larmet och bilderna skickas sedan till larmcentralen där operatören snabbt får tillgång till både larmdata och bilder, utför åtgärd efter det.
Kan man ha husdjuren hemma med larmet igång?
Självklart kan man det. Med Verisures system går det utmärkt att ha hunden eller katten hemma när du åker bort och måste larma huset. Det enda man behöver tänka på är att justera känsligheten på kameradetektorerna så att de blir husdjuranpassade. Om man sedan har ett rökvarningslarm som är kopplat till larmcentralen, är husdjuret ännu säkrare. Ett vanligt brandlarm som inte är kopplat till någon åtgärd kan inte rädda ditt djur om branden uppstår.
trygghetsteamet i Kristianstad AB startades av Stefan och Lena Torneus den 1 oktober 2012 som båda ville starta ett företag tillsammans.
Idag har Stefan och Lena sju anställda på trygghetsteamet,  varav tre är tekniker och fyra är säljare.
– Det ska vara tryggt och enkelt att sköta våra larm. Allt från ett barn till en pensionär ska kunna använda sig av dem och med Verisures larm blir det ett bekymmersfritt larm, avslutar Stefan.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelAtt välja en fackhandel
Nästa artikelIA Stängsel i ny filial