IA Stängsel filialen ligger i Viby.Ett stängseljobb som IA Stängsel står bakom.IA Stängsel jobbar just nu i huvudstaden Stockholm med att montera upp stängsel till Sveriges största postterminal. Ett arbete som är större i jämförelse med det hittills största referensjobbet från Kallinge, där man monterade 1,4 mil stängsel i svår terräng.
Mest projekt gör IA Stängsel åt industrin, men som privatperson kan du nu besöka IA Stängsels filial i Viby. Här köper eller beställer man stängsel för trädgård mm.
I fräscha lokaler med ett lättillgängligt geografiskt läge, nära Åhus och Kristianstad, och nära till motorvägen valde Carl att satsa på filial till IA Stängsel.
– Vi vill öka synligheten, och här finns många möjligheter att se och hitta stängsel och grindar som man önskar. Till privatpersoner är behoven ofta olika och vi hjälper till med att det i slutändan blir som kunden önskar, berättar Carl som är initiativtagaren till filialen i Viby.
De stora jobben med montering av industristängsel är fortfarande huvuddelen i företaget, men med filialen hoppas man kunna hitta nya kunder och få upp större volymer. Nytt på stängselfronten är att man har utvecklat ett samarbete med larmföretag. I monteringen av stängsel så kan man även få kameraövervakning, för att öka tryggheten.
Vi på INFO-Bladet önskar IA Stängsel fortsatt lycka till i filialen i Viby.

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelVerisure – säkrar ditt hem
Nästa artikelFå chansen att utveckla ditt företag med en erfaren mentor