Stefan utanför Kakelservice som ligger bredvid Byggmax i Kristianstad.
Kristianstad
Kakelservice hjälper dig med allt inom kakel, klinkers, badrumsinredning och plattsättning. Familjeföretaget har funnits i branschen i över 30 år och erbjuder lyxiga men också mer plånboksvänliga alternativ.

Avlånga plattorna är en trend och då gärna sågade plattor som kan sättas med mindre fogar. Många unnar sig gärna exklusiv mosaik som extra detalj i badrummet.
– Det är fortfarande det klassiska vita, svarta och gråa som dominerar badrummen i hemmen, och det är ganska vanligt att färgsättning sker i dekorer och handdukar, berättar butikschef Stefan Berntsson.
Kakelservice har de precis fått in en efterlängtad nyhet, nämligen octangongolv i viktoriansk stil med färgsättningarna vitt och svart. Marockanskt har också varit efterfrågat sedan i fjor och är en de aktuella trenderna inom badrums- och köksinredning.

– Kakelservice är en fackhandel och det finns många fördelar att välja en fackhandel, säger Stefan. Vi ska kunna erbjuda ett mervärde. Exempelvis kan vi rita upp badrummet i datorn och ger råd till våra kunder om olika badrum. Dessutom är vi kunniga inom branschreglerna.
Man kommer till Kakelservice med en skiss på hur badrummet ska se ut.  Personalen på Kakelservice ritar upp ditt badrum eller kök i 3D och hjälper till att visualisera det med storlekar, färger och mönster. Detta ger kunden möjlighet att se hur rummet ser ut innan man gör det, om man är osäker på vissa inredningsdetaljer eller mått. Sen är det bara att börja göra köket eller badrummet. Kakelservice har ett 20-tal plattsättare utspritt på områdena Kristianstad, Sölvesborg och Nättraby.
Företaget har funnits i Kristianstad i åtta år och det är Stefans tredje år i butiken.
– När du kommer hit ska du inspireras, få hjälp med att visualisera och rekommenderas rätt inredning till ditt hem, avslutar Stefan på Kakelservice.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelFjälkinge IF
Nästa artikelVerisure – säkrar ditt hem