web-Outlfit-från-Intersport-olofstrom-cmyk Det finns inget som livaweb-garderobe_redr upp oss som solens första varma strålar – det känns som allt får fart – just som Ida sjunger om i Idas Sommarvisa. Helt plötsligt ser man allt så klart – och man ser hur trädgården, huset, bilen och även en själv är i behov av en ”recond”.

Det känns bra att städa av bilen efter vintern, att plantera de första trädgårdsblommorna i krukorna, och det som är riktigt roligt är att botanisera i vårens alla nyheter – allt från kläder, skor, makeup, frisyrer, dofter, heminredning och ny spännande elektronik. Det är nu man blir sugen på att fixa till hemma t.ex. köpa nya trädgårdsmöbler, renovera, måla. Och vi ska inte glömma den största njutningen av alla – grillen kommer fram.

För visst är det något magiskt med grillen – denna härliga pryl som gör matlagningen så lätt och spännande.  Helt plötsligt står min man Mikael där som normalt har ”spisfobi” och är hur huslig som helst. Mixtrar och rengör grillen, är intresserad av marinader och vad vi ska ha till middag, experimenterar med olika grilltekniker. Dessa män… Självklart klagar jag inte över detta plötsliga matlagningsintresse – för mig innebär det långledighet från spisen där inne.

Tävling: Skicka in ditt bästa gillrecept, eller grilltips till info@handlaiolofstrom.se. Vi publicerar alla recept och tips på webben handlaiolofstrom.se. Skicka gärna en bild på er vid gillen eller i matlagningen. Jag och min testpanel kommer testa och dra en vinnare. Vinnaren publiceras i INFO-Bladet bilaga i maj.
Vinst: Presentkort Handla i Olofström till ett värde av 2000 kr.

5 Tips för att må toppen och välkomna våren
1. Bilen behöver all vård den kan få – gammal som ny – gör en grundlig städning och tvättning, vaxa. Det är en härlig känsla att köra runt i den rena och polerade bilen. (Ps glöm inte solbrillorna).

2. Kolla igenom vilka uppdateringar i hemmet samt trädgården du kan göra med hjälp av nya textiler, dekorationer och blommor. Det piggar alltid upp. Och förstås den första fönsterputsningen efter vintern – jobbig men helt klart ett avstamp att våren är här.

3. Dags att röra på sig mer ute – köp några läckra färglada sportoutfits och nya gympadojor. Ut och gå – följ naturens utveckling.

4. Ta med kompis, mamma, sambo till affären och unna dig lite snygga kläder och skor inför våren – så att du verkligen känner att du hängt av dig vintern. Glöm inte att vårstäda din garderob – packa ner vinterkläderna.

5. Reconda dig själv – skrubba bort gammal hud på kroppen, unna dig en spraytan, smörj in dig med en härlig bodylotion med somrig doft. Och skaffa dig en ny look – med ny frissa och färg.
Du är nu redo för VÅREN…

Föregående artikelKläder för män i alla åldrar
Nästa artikelSå mycket mer än en leksaksaffär