Se till så att du hittar din stil bland alla kläder.Våren närmar sig och det gör också klädskiftet. Efter att ha gått en kall vinter nästan heltäckta hoppas vi på att vårsolen snart kommer och tvingar av oss de tjocka kläderna. Vi lämnar de tunga michelinoutfiten bakom oss för att gå över till ett lättare mode i vårens färger, former och mönster.
Precis som förra årets mode är enkla långklänningar inne i vår. Transparenta kläder har blivit riktigt hett och det kan vara i form av kjolar, blusar och klänningar. Dressade byxor är något man bör klä benen i. Materialet som är mest inne är siden och byxorna kan antingen vara avsmalnande eller vida. Mönster är inne i vår och det är absolut inga problem att klä sig från topp till tå i mönster.
Vårens hetaste färg är beige men också gult. En kombination är supersnyggt! Byxdressar är något som går igen, precis som många år tidigare. Tajta eller lösa spelar ingen roll.
Framtiden är här och så är också det futuristiska modet. Plast och silverfärgade material är populärt i vår, se bara till så att du inte ser ut som en dålig kopia från en Star Trek film. Vårens silhuett är boxformad och fyrkantig, och hetaste jackan är den återkommande bomberjackan. Om du har den i vår är du het!
Volanger, speciellt klockade är något du kommer kunna se i butikerna i vår, stora eller små spelar ingen roll. Spetsarna går inte ur modet och även i vår kommer vi få se dem i klädesplaggen, speciellt romantiska spetsar. Skörtat är populärt på vårens blusar, klänningar och jackor. Vårens mode ska vara avslappnat och det är inte fel att ha en kjol eller klänning över en byxa.
Hoppas du hittar din stil i modedjungeln!

Text: Veronika

Föregående artikelGuldekoxepriset 2013 delades ut på Ronneby Brunn
Nästa artikelSolens Mat på Biblioteket