Bromölla
Mitt i hjärtat av Bromölla kan du hitta Köket. Med smaksensationer från det sydöstasiatiska köket hittar du garanterat något i din smak.

Systrarna Yen och Destiny driver tillsammans med sin pappa Dung Hoang restaurangen Köket, som ligger i kommunhuset, mitt emot Ifötorget. Först och främst är det Yen och deras Duang som finns på plats i Bromölla.

Familjen hade tidigare en restaurang i Höganäs men valde i april 2013 att flytta den hit till Bromölla.
– Vi kommer från Kristianstad och att pendla till Höganäs varje dag blev alldeles för långt, därför passade Bromölla mycket bättre, förklarar Yen.

Tisdag-torsdag kl: 17-20, fredag-lördag kl: 17-21 och söndag kl: 17-20 kan du avnjuta den mongoliska buffén. Till förrätt hittar du läckra sushibitar med ingefära och wasabi. Huvudrätten kan du komponera ihop efter eget tycke och smak, lämna det till kocken så tillagar han det direkt. Där finns olika slags kött, skaldjur och grönsaker. Det serveras friterad banan med glass och frukt till efterrätt.

Tisdag – söndag serveras det också en lunchbuffé som man kan välja att äta på plats eller ta med hem. Den är mycket populär och det finns något för alla smaker.
Dung och döttrana med personal hälsar varmt välkomna till Köket!

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelHästarna blir en större del av oss
Nästa artikelSkäm bort dig själv hos FRISK HY