Narin & PasaNu har äntligen Narin och Pasa startat upp i ny lokal på Östra storgatan 40, där kunden i lugn och trivsam miljö kopplar av med behandlingar för både kropp och själ.

Här erbjuder Narin olika skönhetsbehandlingar som NovaLash ögonfransförlängning som är en helt ny metod för att öka ögonfransarnas längd och täthet. Förlängningarna är applicerade ”frans för frans” för ett totalt naturligt utseende. När NovaLash är korrekt applicerade, kan fransförlängningen vara upp till sex, åtta veckor.  På grund av att området runt ögat är en av de känsligaste delarna av kroppen har NovaLash teamet av läkare och forskare formulerat det första medicinskt framtagna, formaldehydfria fransförlängningslimmet (patenterat).

En annan trend som har blivit populär och efterfrågad är hårborttagning med hjälp av trådning vilket erbjuds här. Permanent makeup, frans och brynfärgning, brynplock och permanent fransböjning är några andra behandlingar som Narin utför.

Pasa är diplomerad medicinsk fotvårdspecialist sedan 9 år tillbaka.

Hon erbjuder även Hotstone massage som är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hotstone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

Hon utför pedikyr och manikyr och har tagit ett steg längre och har börjat arbeta med Gellack som målas på som nagellack men torkas i uv- lampa och håller upp till 3 veckor. Den nya och enkla trenden inom nagelvård.

Unikt med Pasa är att hon även gör hembesök för den som har svårighet att ta sig hit!

I samarbete med Cute Molli kommer vi att ha olika student- och balpaket, även bröllopspaket, säger Narin och Pasa som välkomnar sina gamla och nya kunder.

Föregående artikelTaj Mahal – Från Indien till Ronneby
Nästa artikelKonsten att sitta i snö