web-476857_12316311-red web-DSC_0640-cmyk web-DSC_0642-cmyk web-DSC_0652-cmyk web-DSC_0654-cmykMed våren kommer det en lust att förändra och förnya sig, och man kan inte göra det lättare än med ett par nya bågar. Nu ska bågarna vara stora och markerade i ansiktet och glasögonen används som en accessoar istället för att bara rätta till synfel.

Karl Lagerfeld – Karl Lagerfeld är en av världens mest legendariska och inflytelserika designers, inom en rad olika områden, däribland glasögonbågar. Hans glasögonkollektioner är moderna med några klassiska inslag, och står alltid för ypperlig kvalitet.
Den perfekta bågen för den självsäkre individen som vill ge ett sofistikerat och starkt intryck. En båge i svart, med smäckra metallskalmar som utstrålar ren perfektion.

Bruuns Bazaar – Det nyskapande modehuset i Köpenhamn skapar sina designer utifrån ett enkelt, minimalistiskt koncept som ger en elegant och stilfull känsla.
En matt båge i vitt och brunt mönster, som ger en frostad känsla. Bågen är gjord av ett ultratunt acetat som ger en mjuk, men samtidigt djärv look, som passar både till vardags och fest.

Sand – Sands filosofi är att blanda
sofistikerade och klassiska delar med oväntade och skruvade detaljer. Sand är ett livsstilsvarumärke med inspiration hämtad från Sydeuropa och
Skandinavien. En silvrig båge med ljusröda skalmar, formad som en mjukare variant av de klassiska pilotglasögonen, med smidigare former och rundare linjer. En riktig
klassiker i en modern förpackning.

Replay – Replays glasögonkollektioner är alltid en blandning av olika mönster, stilar och material, som förenar stil med användbarhet.
Skalmarna är smeksamt gräddvita på insidan med ett fridfullt mönster av röda blommor på utsidan. Tillsammans med bågens sammetsröda, rundade front ger bågen ett luxuöst och stilrent intryck.

Samtliga bågar finns att köpa hos Specsavers i Hässleholm.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelAvtackning på Lilla Gallerian
Nästa artikelCabby Cup – en handbollsfest