Vinslöv
Lilla Gallerian i Vinslöv är ett ställe under förändring. I somras kunde man meddela att en ny butik öppnade i huset, nu kommer nyheten om att PHN-teknik avvecklar sin butik för att övergå till ren näthandel med radiostyrda bilar, helikoptrar och mycket annat.

INFO-Bladet tar kontakt med Jeanette Junge på Jeanettes Beautybox för att höra vad förändringen innebär.
– Vi tycker att det är synd att Paul lämnar oss, vi har haft otroligt kul ihop, säger Jeanette. Men för kunderna kommer Gallerian ändå att ha mycket att erbjuda!

Pauls butik och hennes butik har tidigare delat en avdelning i huset som nu kommer att bli omändrad till att bara rymma Beautyboxen.
– Jag kommer därmed att utöka mitt sortiment på flera sätt, säger hon. Utöver ett större utbud på smycken kommer det i framtiden även att finnas ett lite större sortiment på väskor och sjalar.
Helt nytt i butiken blir den nya SPA-buffé som kunderna erbjuds. En buffé från vilken man bland annat kan plocka till sig ”portionsflaskor” med duschkrämer, tvålar och andra SPA-artiklar till otroligt bra priser. Antingen kan man skapa sina egna presentkit att ge bort eller för att skämma bort sig själv. En färgglad och väldoftande hörna som förhoppningsvis skall bli populär bland kunderna!

Dessutom kommer inredningen att förändras så att det blir mysigare och känns exklusivare, utan att varorna för den sakens skull blir dyrare.
Den 4 mars kommer det att bli lite nyinvigning för Jeanettes Beautybox i dess nya skepnad men även födelsedagskalas för Nillas Garn, som då firar tvåårsjubileum.

Gallerian kommer att mista PHN-teknik men Lilla Hoppetossan, Nillas Garn, Winslow Nails & Art och Jeanettes Beautybox kommer att fortsätta välkomna kunder!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelResemässan blev succé i år igen
Nästa artikelUppdatera din look!