upp2011Den som kommer till Östersjöhallen i Karlskrona den 26 mars mellan kl 13-22 får med alla sinnen ta del av en provkarta över Blekinges kreativa näringar i en Alice i Underlandetmiljö skapad av scenografen Jérôme Signori.

På eventet UPP2011 kommer du att få uppleva konserter med flera kända blekingska band som Billie the Vision and the Dancers, Per Dunsö, Karlshamns Kammarkör och Hip Hop-stjärnskotten The MessedUp men programmet för dagen innehåller mycket mer än så. Den som besöker Östersjöhallen 26 mars får ta del av akvarellvärld, ansiktsmålning, brodyr, ljusstöpning, rollspel, storytelling, modeshow med mera.

Totalt är cirka 50 olika producenter inblandade och allt är uppbyggt som ett spel. Det här är egentligen bara ett axplock. Den 26 mars 2011 är en dag när vad som helst kan hända. Kvällen avslutas med en maffig rockopera med Daevidius.

Läs mer på www.upp2011.se eller www.facebook.com/upp2011.

Detta spelkort här bredvid ger dig fri entré. Varsågod! Klipp ut och ta med. I monter Verbascum, stöper besökarna lite var på minst tre stora ljuskronor. Kontakta Eva Fohlin via mail så skickarhon bilder på de ljuskronor som det blir budgivning på. Pengarna går till något religiöst och politiskt obundet som de som bjuder högst bestämmer.

Lämna bud till eva@verbascum.se fram till 14 april kl 14.00.

Bevis på att pengarna satts in kommer i nästa utgåva av INFO-bladet.

Föregående artikelI huvudet på en “nysvensk”
Nästa artikelVåryra med Energimässa i Bromölla för andra året.