varyra-bromollaSå drar det ihop sig för energimässa med utställare som vill hjälpa oss att spara på energi med olika råd, metoder eller nyare och effektivare produkter. Här finns allt ifrån snålbelysning till energigivande värmekällor.

Kanske du funderat på att elen blivit för dyr? Ja i vilket fall kan du finna nya elleverantörer att skriva om elavtal med på mässan eller kanske du vill ta nytta av den härliga solens strålar och på så sätt få en bättre ekonomi. Sol vind och vatten är ju sedan länge mycket intressanta energikällor och det kommer väl troligen att fortsätta så med utvecklingen i Japan. Många har funnit ved och pellets bra för uppvärmning, dags då att gå vidare med att kombinera de med sol eller vind.

Enligt Fredrik Sjöberg som är den ansvariga för Energimässan har årets mässa varit mycket efterfrågad och man har utökat antalet utställare mot i fjol. Själva Våryran pågår i alla buti ker i Bromölla som dagen till ära har både aktiviteter och våryra-erbjudande för kunderna. Att Bromöllas butiker gör slag i saken och samlas kring en aktivitet som

Våryran är inte något nytt men förhoppningsvis kommer det att hjälpa oss som bor här att få upp ögonen för vad som finns i vår kommun. Arbetsgruppen för Våryran har fått in förslag på mycket bra ideér som kan komma attt användas längre fram.

För att en ort som Bromölla ska klara att hålla invånarna med den service som faktiskt finns här behöver vi vara trogna butiker och restauranger.

Varje gång det åker ut en bil på shoppingtur till andra orter försvinner en liten del av omsättningen för Bromöllas näringsidkare. Sen får man kanske inte glömma att vi har en mycket positiv utveckling av handel i Bromölla. Så ta nu tillfället att besöka butiker, banker, mässan och fynda eller träffa folk som rör sig på byn.

Vi ses på mässan där INFO-Bladet kommer att ordna tävling med fina priser.

INFO-Bladet

Patrik Lundin

Våryra på Helens Zoo

Emelie, Felicia och Sabina med sina hundar som ska vara med på agility och freestyle
Emelie, Felicia och Sabina med sina hundar som ska vara med på agility och freestyle

Det kommer vara många roliga aktiviteter på Helens Zoo den 26 mars. Det är en riktig Vår-yradag. Det kommer vara både roliga och nyttiga aktiviteter för din hund.

Hela dagen, mellan kl 10-15 kommer en person som många känner till, nämligen Alf Karlström. Så har du problem med din hund, stort eller litet, passa på att komma hit och få hjälp av Alf på plats.

Det kommer vara 2 visningar med agility, lydnad och freestyle. Dessutom har vi Emelie och Felicia på plats som gärna svarar på frågor ang. hundmassage, Klipp och Trim.

Passa även på att bekanta er med den nya butiken som är fylld med allt ditt djur behöver. Hjärtligt välkomna till oss på Helens Zoo och få en kul dag tillsammans. Den ena börjar kl 11 och den andra kl 13.

Föregående artikelUPP2011 – En värld av upplevelser!
Nästa artikelLivet leker, på Andys Lekland