Välkommen till Johanna Albäck Olsson på Lasarettsboulevarden mittemot Centralskolan här i Kristianstad. Efter lite uppfräschning och renovering så hade Johanna invigning av salongen på Trettondagen.

Johanna ger Eva goda råd under klippningenJohanna fick sitt gesällbrev 1997 och efter utbildningen jobbade hon på Skägg & Lockar och några år senare blev hon även utbildningsansvarig på Lóreál i södra Sverige.

– Just nu frilansar jag för Lóreál och åker mycket på kurser och utbildningar, allt för att hålla mig uppdaterad inom frisöryrket, säger hon.

Som rubriken här ovan lyder så får kunden all fokus då det gäller frisyren då det avsätts 1 timme för damklippning och 45 minuter på en herrklippning. Under den tiden så får man god tid på sig att prata om sitt hår, så att man får en frisyr som fungerar även mellan klippningarna. För att inte tala om massagen under schamponeringen som undertecknad kan intyga är helt underbart. Nämnas bör också att Johanna är specialist på både make-up och bruduppsättningar men ingen kund är för ung eller för gammal.

Så gör nu som undertecknad och besök Johanna där du inte bara kommer ut snygg i håret, utan även med en känsla av avslappnat välbefinnande.

Vi på Info-bladet tackar Johanna för denna gång och önskar denna härliga personlighet ett stort lycka till i framtiden.

Text & bild: Uffe Jönsson

Föregående artikelROLI – Silverdesign, En härlig och ROLI(g) silversmed!
Nästa artikelFrukostmöten och näringslivsfrågor