Månadens frukostmöte för företagare och andra med intresse för Ronnebys näringsliv hölls den 16 februari på Södra Interiör i Kallinge, deltagarantalet var stort ca 100 personer var närvarande den här morgonen.Frukostmöte

Ulf Palmberg från Berg & Berg och Fredrik Bandling från Södra Interiör berättade lite om företagens historia, omsättning och vad som var på gång framöver. Södra Interiör som är marknadens största leverantör av träinredning har ju förvärvat parkettgolvtillverkaren Berg & Berg i sitt företag och ser positiv på framtiden och att kunna dubbla omsättningen i företaget.

Kommunens nye förvaltningschef Jan Moberg från miljö- och byggnadsförvaltningen var också på plats. Han berättade lite om bygglovförbättringsarbetet inom kontoret när det tex. gäller handläggningstider och hur tillsynsverksamheten ska kunna fungera bättre ute hos företagarna.

En gång i månaden bjuder Näringslivsenheten på frukost i samarbete med något företag i kommunen. De här frukostmötena är en bra källa till information om vad som händer i kommunen, likaså ett trevligt sätt att lära känna andra företagare i området då tre till fyra företag får presentera sin verksamhet vid varje tillfälle.

Nästa frukostmöte är planerat till den 15/3 och anmälan görs till medborgarservice i Ronneby.

Text & bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelUnique Hair by Johanna – En avkopplande stund där du & ditt hår står i fokus
Nästa artikelMed en gedigen kockutbildning i bagaget