Herrlaget har gjort sin bästa säsong någonsin och hoppas på att klättra upp ännu mer. Bild: Privat. Ordförande Stellan Grönberg ser ljust på klubbens framtid. web-IMG_1_red web-IMG_3_cmyk

Vinslöv
Den gångna säsongen har varit både bra och dålig. Men Vinslövs HK låter sig inte dras ner av motgångarna som de har stött på, utan ser nu ljust på framtiden.
– Säsongen har varit bra på många håll även om vi har stött på en del nederlag. Damlaget som spelar i division 1 nådde inte riktigt dit de ville, men vi får däremot inte glömma att herrlaget i division 1 aldrig har spelat så bra som de gjort denna säsong, säger ordförande Stellan Grönberg.
Stellan förklarar att man inte kan haka upp sig på det dåligasom hänt utan att man får blicka framåt och se det positiva istället.
– Vi får ta lärdom av våra miss-tag och göra en satsning på framtiden. Vi står inför en del utmaningar, bland annat ska vi få ihop ett bra damlag. Men det råder inga tvivel på att vi kan ro det i land, berättar Stellan.
Vinslövs HK kommer att dra i alla trådar de kan för att få ut det bästa av allt de kan erbjuda. Det är viktigt att uppmuntra herrlaget så att de håller sig kvar och klättrar i divisioner. Stora satsningar görs på ungdomarna eftersom de är själva ryggraden i klubben.
– Det är otroligt roligt att vi har så duktiga lag som spelar i högre divisioner men det är trots allt ungdomarna som är vår framtid. Det är väldigt roligt och givande att få jobba med ungdomar och vi ser gärna att fler börjar med handboll, säger Stellan.
Vinslövs HK startade 1992 och har idag ca 400 medlemmar. Med ca 15 lag har de byggt upp en bra bas i klubben och de är fler lag idag än de varit de senaste tio åren. Stellan har varit aktiv i kubben i sju år och har suttit som ordförande i tre år. Hans intresse grundar sig i att hans dotter började spela handboll. Själv spelade han handboll när han var yngre och intresset för idrotten har alltid funnits där.
– Jag var tränare för ett flicklag i några år men nu sitter jag bara som ordförande, avslutar Stellan.

INFO-Bladet önskar Vinslövs HK lycka till i framtiden!

Text: Sarah Petersson
Bild: Christoffer Lundin

Föregående artikelBjörn vänder hem till Vinslövs HK
Nästa artikelNu snacka vi hårdrock