tre-kvinnliga-foretagareDet händer mycket på Björkängsgårdens SPA nu på Listerlandet utanför Sölvesborg.

Tre nya företagare som finns under samma tak erbjuder ett helt koncept inom massage, hud och fotvård.

Anette Håkansson är diplomerad massör och erbjuder avslappnande massage till både företag och privatpersoner. Hon har hållit på mycket med idrott genom åren och har stor erfarenhet inom träning, kost, ja hälsa överhuvudtaget. – Det är en livsstil, säger Anette och friskvård ligger mig varmt om hjärtat. Lite tips och råd kommer att ingå i behandlingen om övningar man kan göra hemma för att ge kroppen det bästa resultatet.

Evelina Strömberg är hudterapeut och har tidigare arbetat i en salong i Ronneby. Förutom hudvård och makeup erbjuder hon rådgivning inom detta. Hon säljer behandlande hudvårdsprodukter gjorda på mjölk och fruktsyror, huden kan sakna detta ju äldre man blir. Förutom hudvårdsprodukter säljer hon också 100 procent ren mineral makeup.

Anniina Lind är medicinsk fotvårdsspecialist. Hon har arbetat som detta i 6 år, tidigare var hon undersköterska i Sölvesborgs Kommun. Hon talar flytande finska, Anniina säger att hon mycket noggrann och ger kunderna tips och råd och information om bra fotvårdsprodukter. Tillsammans bildar dessa tre kvinnliga företagare ett nätverk och kan erbjuda ett bra koncept samtidigt som de jobbar var för sig.

Alla tre har varit anställda på Björkängsgårdens SPA och tycker det är underbart att finnas här. – Våra kunder kan känna harmoni och lugn nära naturen, Anette, Evelina och Anniina hälsar gamla och nya kunder välkomna.

Text & bild Monica Berg

Föregående artikelEmelie på Studio Zaxen
Nästa artikelLaserbehandling på Björkängsgårdens SPA