Emelie
Emelie

Emelie hyr en stol hos studio Zaxen i Sölvesborg. Hon startade sitt företag i början av december förra året. – Bra tid att starta, säger Emelie, det har varit mycket att göra till jul och nyår.

Först utbildade hon sig till spa terapeut och sen gick hon frisörutbildningen i Malmö. Målet är att i framtiden kunna erbjuda ett helt koncept inom friskvård – hud – hår – naglar. Emelie kommer också att gå en makeup utbildning inom en snar framtid. Förutom herr-, dam- och barnklippning samt permanent, slingor och färgning gör Emelie också hårförlängning, vilket är mycket populärt just nu.

Emelie säger att det är så roligt med hår nu, det är mycket blandade frisyrer inom både långt och kort hår och med de som vågar sticka ut lite kan man göra små effekter utöver det vanliga. I slutet av februari ska alla tre som jobbar på studio Zaxen på en visning inom vårens och sommarens frisyrtrender och färger mm samt att det kommer att blir fler visningar under våren. Vill man ha hjälp med håruppsättning och makeup inför bal, bröllop och dylikt erbjuder Emelie en kostnadsfri rådgivning och efter det bestämmer man tid och plats.

Emelie vill tacka befintliga kunder för en bra start och hälsar nya välkomna. Infobladet önskar lycka till.

Text & bild Monica Berg

Föregående artikelSigge funderar…
Nästa artikelTre kvinnliga företagare i ett nätverk!