För Petra är god service och god kommunikation viktiga byggstenar i relationen till kunderna.

Kristianstad
Torsbacka Bygg hjälper till hela vägen från idé till färdigt projekt. Den som vill bygga terrass eller uterum, byta tak  eller bygga till, kan höra av sig till Petra Birgersson. Hennes ledord är att spara tid och pengar åt sina kunder och ge dem långsiktig trygghet genom väl utförda och hållbara byggprojekt. Petra har många goda vitsord i bagaget.
Intresset för mode och inredningsdesign samt att ge god kundservice har funnits länge hos Petra. I bagaget har hon mer än 10 års erfarenhet som butikschef på KappAhl i Stockholm. I Torsbacka Bygg har hon arbetat sedan början av 2009. Intresset för heminredning har alltid varit ett stort och på vintrarna vidareutbildar Petra sig numera till inredningsarkitekt.
– Hos mig köper kunden en helhet. De kommer med en idé eller ett renoveringsprojekt. Tillsammans med kunden försöker vi sedan arbeta fram ett förslag som stämmer väl överens med kundens önskemål, säger Petra.
Därefter använder hon sig av sitt stora kontaktnät inom branschen för att ta fram ett konkret förslag på hur man skulle kunna genomföra byggprojektet. Efter vissa justeringar tar sedan Petra fram en offert med pris och tidsåtgång för att genomföra uppdraget. I detta skede har byggledaren redan varit inkopplad och sagt sitt om metod och genomförande.
– För mig är det av stor vikt att jag hela tiden under byggets genomförande har en öppen dialog med kunden och att jag är lyhörd för kundens önskemål. Har de frågor eller funderingar vänder de sig till mig direkt och ingen annan. Sedan sköter jag det praktiska åt dem och tar alla kontakter med leverantörer och underentreprenörer, säger Petra. I ansvaret gentemot kunden ingår också att se till att alla ansvarsförsäkringar och garantier är väl omhändertagna och att tillräckligt arbetsskydd finns vid alla tak- och fasadarbeten.
Att vara kvinna i en mansdominerad bransch ser hon bara som en fördel, och hon känner att det ger kunderna ett ökat förtroende för henne, speciellt de kvinnliga.
– Det roligaste är att se projekten växa fram och se slutresultatet, ler Petra. Och när nöjda kunder hör av sig för att tacka för hjälpen!
Går du i renoverings- eller byggtankar?  Då finns det all anledning att kontakta Petra och Torsbacka Bygg. Därefter sköter hon alla detaljerna åt dig!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelMånadens bukett i Karlshamn
Nästa artikelBarnkläder med det lilla extra