Susanna fokuserar på unika produkter av god kvalitet i sin butik Kaxiga Barn i Vä köpcenter.

Kristianstad
I Susanna Nielsens butik Kaxiga Barn hittar man häftiga och annorlunda baby- och barnkläder, i alla möjliga färger och utföranden. Alla kläder är från spännande, ovanliga märken, precis som de fina leksakerna gjorda av trä, tyg eller metall.
Susanna startade sitt företag för cirka fem år sedan, då som en webshop med främst kläder för barn i olika åldrar. Nu är den en färgglad och välkomnande butik med allt från kläder till leksaker som är både lärorika och nyttiga.
– Jag fokuserar på att ta in märken som är unika och ovanliga i Sverige, med hög kvalitet samtidigt som jag har bra priser, säger Susanna leende.
Bland Kaxiga Barns sortiment kan man hitta märken som babyface, Wilma & Morris, Dirkje och LCKR, och storlekar från prematur upp till st 164. Det är  fräcka kläder med spännande mönster, glada färger och bra passform.
– Nytt nu i sommar är solglasögon från Kietla för 0 – 6 år med riktigt UV-skydd i glasen, berättar Susanna. De flesta barnsolglasögon har bara mörka glas men inget egentligt skydd mot solens farliga strålar. Dessutom är de här solglasögonen gjorda i ett tåligt material, utan små delar och barnen kan böja och slänga med dem bäst de vill utan att riskera att glasögonen går sönder.
I butiken finns det även charmiga leksaker, som leksakståg i trä, speldosor i metall, häftiga gunghästar och sportbilar, läcker leksaksmat i trä och massa annat. För den som söker doppresenten eller födelsedagspresenten med det där lilla extra är Kaxiga Barn väl värt ett besök, för där finns även blöjtårtor och blöjbebisar att köpa direkt eller på beställning.
Den 13:e september har Kaxiga Barn modevisning på KåVe däcks 40års-jubileum, missa inte en chans att se unga modeller visa fram höstens fräcka barnkläder!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelTorsbacka Bygg erbjuder en helhet
Nästa artikelMed rötterna i sagoträdgården