Sofie tar emot den vackra sommarbuketten från Britta på Ohlssons Blommor. Buketten går i mustiga sommarfärger och består av zinnia, brudslöja och rölleka.

Karlshamn
Nu stundar högsommaren och vad passar inte bättre i fönstret än en bukett med blommor? De vackra sommarblommorna fick Sofie Ekholm ta emot.
”Jag vill nominera min goda vän Sofie för att hon har stått ut med mina bröllopsbestyr de senaste sex månaderna. Sofie är värd fina blommor för att hon är en fantastisk vän som alltid ställer upp.”
Så löd nomineringen som Sofies vän, Veronica Palmgren, skickat in. Det var inte långt till tårarna när Sofie fick läsa nomineringen, och hon poängterade att hon blev väldigt rörd.
– Jag blev, som de flesta andra, väldigt chockad och förvånad när INFO-Bladet ringde för att berätta, skrattar Sofie. Hon är så otroligt söt som visar uppskattning på det här viset.
Sofie hade ett stort leende på läpparna när hon tog emot den somriga buketten. Hon talade om flera gånger hur roligt det var att bli uppskattad bara sådär, en helt vanlig tisdag.
– Jag har inte berättat någonting för Veronica så jag får överraska henne lite idag när jag ska visa henne blommorna, säger Sofie med ett ännu större leende.
Nu är det dags att skicka in nya nominering till Månadens Bukett. Skriv ner namn och telefonnummer till den du vill nominera samt några rader om varför du valt just den personen. Skriv även ner ditt eget namn och telefonnummer. Märk kuvertet med ”Månadens Bukett Karlshamn” och skicka till Easyinfo,
Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla. Vi vill ha din nominering senast den 14 augusti.
INFO-Bladet och Ohlssons Blommor i Mörrum önskar er lycka till.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelStöp ljus tillsammans med Eva
Nästa artikelTorsbacka Bygg erbjuder en helhet