DSC_0701_webbViby
År 2008 startade Tomas Bogdanski Viby Bygg & Renovering. Sedan starten har Tomas byggt flertalet hus. På Viby Bygg gillar man att vara med från starten av planerandet och även hjälpa till med projektering.
Tomas sätter alltid kunden i fokus och strävar efter ett resultat som både kunden och företaget kan känna stolthet över. Som snickeriföretag är man komplett. Tomas erbjuder en mängd olika tjänster inom byggproduktion, allt från mindre uppdrag till kompletta byggnationer.

Förutom nybyggda hus har han genomfört arbeten som golvvärme, terrassbyggen, vindstillbyggnad med fönsterkupor, stenbelagda uppfarter, uterum, garage, tillbyggnader, trägolv och putsade väggar.

Tomas, husen du byggt är fantastiska och du är verkligen mångkunnig inom snickeri. Vad är din favoritsyssla inom hussnickeri?
– Det där går i vågor. Men takomläggning gillar jag att jobba med.

Vad är hemligheten för ett lyckat utfört arbete?
– Dialogen med kunden hela tiden är oerhört viktig. Sedan är det viktigt som snickare att man har kunnandet och ett kvalitétstänk hela vägen.

Hur fort går det att bygga ett hus?
– Beror på vad det är för hus förstås. När jag är uppe i ett husjobb, jobbar jag från tidig morgon ut till sent på kvällen. Men ungefär tre månader brukar jag hålla. Jag ger alltid full garanti på mina jobb. Det är viktigt för mig med nöjda kunder.

INFO-Bladet önskar Tomas lycka till med fortsatta husbyggen och renoveringar!

Text & Bild: Christoffer Lundin

Föregående artikelJP:s fixar maten i Önnestad
Nästa artikelAnton Lindskog – Spelaren med nr. 400