Jag skrapade rutan igår… Hade bråttom iväg till ett frukostmöte, slängde mig i bilen och och kunde inte se ut genom rutan.. Jag erkänner att ett antal
svordomar hoppade som grodor ur munnen. Det här hade jag inte räknat med och hade inte riktigt tid för heller.

Alltså är hösten kommen redan konstaterade jag. Jag som inte släppt taget om sommaren riktigt och hade hoppats få ta ett dopp från bryggan än en gång.
Jag konstaterade lite lätt också att jag om drygt en månad faktiskt varit
Ronneby-bor i ett år. Som nyinflyttad i en helt ny stad var jag lite skeptisk om jag någonsin skulle lära mig hitta eller känna mig hemma. Men tack vare mitt jobb på infobladet har jag funnit mig tillrätta ganska snabbt. Nätverkande och Möten med trevliga människor och kunder har skapat nya vänner och jag trivs verkligen bra. Så jag kan inte annat än hålla  med om tesen..Tiden går verkligen fort när man har roligt.
Roligt tycker jag också det ska bli att få en ny kollega i Karlshamn. Det har ju sen i sommar varit ett nytt område för mig, då jag hoppat in som säljare där under en period och fått släppa lite på Ronneby.
Men nu kommer en ny trevlig tjej in i vårt säljgäng som kommer att synas i Karlshamn med omnejd. Så Välkommen Lina, det ska bli kul att få jobba med dig!
… Och så önskar jag alla sköna
höstdagar tills vi ses igen om en månad.

Text: Susanne Karlsson

Föregående artikelNyföretagarcentrum bjöd in till Firmafest
Nästa artikelCity Restaurangen – Mitt i city