En ny ”shop in shop” finns nu hos Markislagret.En ny ”shop in shop” finns nu hos Markislagret.Sölvesborg
– Det känns så rätt att satsa just nu, att ändra om och förnya i butiken eftersom Team Sportias butiksprofilering var helt klar, berättar Patrik Stridfeldt en av delägarna.  Vi gör det i första hand för kundernas skull och det är också deras förtjänst att vi tagit det här beslutet att förnya oss.

Den omfattande ombyggnaden blev en investering på nätta 1,5 miljoner kronor. Lokalen är totalrenoverad med nya golv och alla innerväggar och innertaket är helt nytt. Under ca 3 veckor har de flyttat runt i butiken för att renovera och samtidigt kunna hålla öppet åt kunderna. Tre skyltfönster är borttagna vilket har resulterat i större butiksyta och mer plats att kunna exponera sortimentet tydligare.
Det är 35 årsedan Patriks pappa Peter Stridfeldt, startade Friteam ute i Sölve som sedermera blev Team Sportia. 1980 flyttade företaget in till Ö:a storgatan och på 90-talet hamnade de tillslut vid torget där butiken fortfarande finns kvar. I butiken är det samma styrka sen länge, de är tre delägare och tre anställda. Ett bra team som känner varandra väl och jobbar bra tillsammans.
En Shop in Shop hos Markislagret
En nyhet är att från och med i fredags den 22 mars har TeamSportia även en 150m2 stor försäljnings yta en så kallad ”shop in shop” hos Markislagret. Där kommer de att tillhanda hålla ett utvalt sortiment av kläder, skor och vissa tillbehör.
– Det var Dennis som frågade om vi var intresserade av ett samarbete och för oss känns det jätte roligt, berättar Patrik. Det här är ett nytt sätt att arbeta och vi kommer att känna oss för och vara lyhörda gentemot kunderna, vilka önskemål de har av sortimentet osv. Likaså kommer kunderna att märka att produkterna har en attraktiv prisbild.
INFO-Bladet önskar lycka till med nysatsningen!

Text & Bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelNu är bygget klart!
Nästa artikelFina Fisken på B. Kullbergs Fiskeexport