Bromölla
Första advent slog Bromölla Tattoo upp portarna, och man finner dem i rymliga lokaler inne i Gallerian. Vännerna Håkan Engström och Alexander Andersson välkomnar in i studion som innehåller mycket mer än tatueringar. Vad sägs som piercings, nagelteknologi, erotikprodukter och kläder!

Håkan, som varit tatuerare under fem år, drömde om en egen studio. När han och nära vännen Alexander, som utför piercing, bestämt sig för att satsa föll det lägligt att de fann en lokal centralt i Bromölla. Man såg behovet av en studio på detta område, och killarna är supernöjda med lokalen de funnit.

– Man ska känna sig välkommen hit, kunna komma in och snacka, ta en kopp kaffe och ha trevligt, säger Håkan och visar mot de gästvänliga sofforna med tidningar och kaffekoppar.

På den korta tid studion haft öppet har responsen varit väldigt bra. Att ha en allround tatuerare på orten var populärare än vad de båda vågats hoppas på och variationen på tatueringarna är enorm. Några väljer att sätta namn, låttexter eller budskap på valda kroppsdelar, och andra vill ha tribaler eller en utvald bild.
Variationen på besökarna har också varit stor. Äldre och yngre (16 år i målsmans sällskap), har sedan den förste december förväntansfullt lagt sig till rätta i stolen och låtit en dröm bli sann. Vissa kommer för att göra om och förändra sina gamla tatueringar, och ge dem en rejäl uppfräschning!

– Årets julklapp är ingen sak. Det är något personligt man bär med sig, för alltid, avslutar Alexander och pekar på sin egen nygjorda tatuering.
INFO-Bladet önskar Håkan och Alexander lycka till med Bromölla Tattoo.

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelGe en ovärderlig gåva
Nästa artikelBra produkter med hög säkerhet