Vinslöv
På 70- talet öppnade Tallparken som dansställe officiellt och än idag lockar det fortfarande fullt med folk. Förra året gjordes en hel del investeringar i Tallparken och scenen, dansgolvet och inredningen fräschades upp. Andelsföreningen är Tallparkens nuvarande ägare. Nu är Tallparken upprustad och mer än redo för alla danssugna besökare.

Förutom scenen och dansgolvet har vi också installerat larm av olika slag, berättar ordförande Agne Fredriksson. Det är nya larm för brandsäkerhet, och vi har investerat i en hjärtstartare med. Det finns nu sex stycken i personalen som är utbildade i att hantera hjärtstartaren.
Det har kostat en hel del men Tallparken hade inte klarat det utan hjälp av Lions och Sparbanksstiftelsen. Självlart har medlemmarna i andelsföreningen själva också hjälpt till att samla ihop ekonomiska medel för att kunna genomföra förändringen. Det är inte första gången som Tallparken blir ombyggt men såhär fräscht har lokalerna inte varit på ett tag. Nybyggda bord hittar man också i lokalen och hjälpmedel som underlättar arbetet för personalen.
– Det går bara bättre och bättre för Tallparken, berättar Agne. Förutom privatpersoner kommer företag hit också och nu i julas hade vi bland annat Thygessons på julbord. Kocken är Fredrik Malmberg från Malmbergs Gastro och vi kunde inte vara mer nöjda med maten och servicen.
Dansprogrammet för våren kommer bland annat bestå av band som Delens, Micke Ahlgrens, Framed, Matz Bladhs och Glenn Endys. För mer information kolla in Tallparken.se
Framtiden ser ljus ut och förhoppningsvis kommer fredagsdanserna utökas ytterligare.
– Dansen här är väldigt trevlig. Det blir aldrig några bråk och alla respekterar varandra, säger Agne. Man kommer helt enkelt hit för att dansa och ha trevligt. Och sen ingår ju också fika i inträdespriset.
Så välkommen du också till Tallparken för en sväng om på dansgolvet!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelNu satsar Tove fullt ut i Ronneby!
Nästa artikelAvslappning för kropp och själ på Lucky Face