KristianstadMed Svens Profil & Reklam kan du profilera och marknadsföra ditt företag med en rad olika profilprodukter.Snygga köksartiklar kan man också marknadsföra sitt företag med.
Profilera ditt företag med en halsduk, en keps eller varför inte en termos? Sven Åkesson i Vånga erbjuder ett brett sortiment med allt från reflexer, iPhoneskal och muggar till jackor, högtalare och köksartiklar. Han hjälper helt enkelt till att profilera och marknadsföra företag med olika profilprodukter.

I snart 6 år har Sven Åkesson varit egenföretagare. Han har jobbat inom reklam och marknadsföring innan han startade eget och även inom bank- och livsmedelsbranschen. Tidigare var han produktionsledare på en reklambyrå i Kristianstad och när den stängde startade han eget. Varför det blev i Vånga finns det några enkla svar på.
– Den här lokalen blev ledig. Det var tidigare en tandläkarmottagning och det syns fortfarande en del spår av det i inredningen, berättar Sven. Jag är från Vånga och bor i Vånga så varför inte stanna här och hjälpa byn att synas lite mer, fortsätter han. Det är roligt när det finns företag i småbyarna också och det bidrar till liv i bygden.
Svens Profil & Reklam har kunder över hela Sverige och 50 procent av omsättningen kommer från kunder utanför kommunen.
– Mina primära kunder är de i närheten, säger Sven. Det är viktigt att vårda den kundkrets man har, var den än är.
Leverantörerna är valda med omsorg och kommer både från Sverige och från övriga världen.
Vilken produkt är mest populär hos företagen? En artikel som är populär är halsdukar som ser ut som fotbollssupporterhalsdukar. Men väskor, pennor, kepsar och profilkläder är också populärt.
Så vad du än vill ha för att profilera ditt företag, exempelvis pennor, muggar, termosar, arbetskläder, halsdukar, köksartiklar, reflexer, iPhoneskal, mössor, ryggsäckar, t-shirtar mm, kan Svens Profil & Reklam hjälpa dig med!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelEn fjärils flykt – om ett mord som inträffar i Hällevik
Nästa artikelNA Altanglas- alltid bra service