Niklas Andersson är VD på NA Altanglas. Bromölla
Börja redan nu planera inför vårens och sommaren uterum, fönster och skjutpartier. Man måste vara ute i god tid för att få bra och rätt hjälp och då är det NA Altanglas dem man ska gå till.

Familjeföretaget med över 20 år i branschen, 11 heltidsanställda och med ytor på ca 2800m² finns lokalt och hjälper till med allt från skjutpartier till uterummet till fullständiga byggnationer på uterummet.
NA Altanglas planerar att öppna ett nytt visningsrum i Nättraby för att etablera sig mer i Blekinge. Visningsrummet ska förhoppningsvis öppna i april det här året. I Skåne och framförallt på Kristianstad-hållet är NA Altanglas redan ett välkänt namn.
Niklas Andersson, VD på NA Altanglas, tror att 2013 kommer bli ett bra år, med en lika jämn ström med kunder som 2012. Det är också viktigt att lokala kunder tas om hand.
– Tanken är att vi ska finnas mer på hemmaplan, säger Niklas. Vi finns här om något behöver fixas inom våra områden och alltid med bra service.
Under våren händer det spännande saker på företaget.
– Vi kommer vara med på mässor i Kristianstad och Karlskrona för att visa upp företaget, informera och helt enkelt visa att vi finns, berättar Niklas.
Våren är tiden för att förnya sitt hus och det är vanligt att kunderna kommer till NA Altanglas för att fixa något inför sommaren. Varför inte tjuvstarta nu i vinter så att du kan visa upp ditt snygga uterum för grannen redan i vår och njuta av solnedgångarna med dem du älskar.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelSven marknadsför dig och ditt företag
Nästa artikelQueenia är igång med sina frukostmöten