På Sumo Sushis uteservering kan man njuta av det fina vädret samtidigt som man äter gott.

Kristianstad
Det bästa med sommaren är alla restauranger som tar fram sina uteserveringar. Man kan sitta under stora parasoll eller under bar himmel och njuta av god mat eller fika tillsammans med stekande sol och trevligt sällskap. På Sumo Sushis nya uteservering kan man avnjuta både lunch och fika, allt medan man lapar i sig det härliga sommarvädret.
Uteserveringen som ligger utanför deras fönster har perfekt solläge under lunchen. Där finns 20 sittplatser där man kan sitta för att titta på folk samtidigt som man äter Sumo Sushis fräscha och läckra maträtter. Det är stilrena och snygga bord, med bekväma stolar. Kommer det ett plötsligt sommarregn hindrar de två, skuggande parasollen en från att bli blöt och ser till så att lunchen inte simmar iväg.
– Alla våra maträtter lagas av bra och fräscha råvaror, säger ägaren Tai La. Och vi vill erbjuda våra kunder lika fräscha och bekväma sittplatser, både inomhus och utomhus.
För den som bara vill ta en fika, eller som vill ha lite kaffe på maten, kan Sumo Sushi erbjuda allt från vanligt svart kaffe till härligt skummad caffe latte.
– Vi funderar även på att utöka vår meny med fler sommarrätter, avslöjar Tai och ler. Till exempel med vietnamesiska sommarrullar, som är rullar med rispapper som man doppar i fisksås, och lite mer vanlig sallad men ändå med asiatiska smaker.
Den som söker en fräsch, svalkande lunch i sommarvärmen rekommenderas ett besök på Sumo Sushi och deras fina uteservering!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelTrygga bilresan med nya, säkra rutor
Nästa artikelEM i karting kommer till Sverige