_DSC3983-CMYK _DSC4111-CMYKBromölla
Den 23:e oktober var det åter dags för Företagarnas Afton i Bromölla och det delades ut fina utmärkelser till Årets Företagare, Årets Nyföretagare och Årets UF-stipendiater.

Företagarnas Afton arrangerades första gången i mitten på 90-talet och årets afton slog rekord med 175 gäster. Utmärkelsen för Årets Nyföretagare gick till Pia Bogren, som driver Bogrens Delikatesser, med följande motivering: ”När det ser mörkt ut känns det ibland långt till den där räckmackan. Det är då som egenskaperna ställs på prov. Pia lyfte blicken och det har visat sig att hon har de ingredienser som krävs. Inte bara till en macka.Till ett helt smörgåsbord omringat av nöjda kunder.”

Årets UF-stipendiater är Tobias Hägg, Christoffer Orrgren och Samuel Evekull, som i somras startade företaget Kiwi PC Repair med hjälp av UF:s Sommarföretagare. Motiveringen lyder: ”Årets stipendiater har med gott samarbete och personlig service av hög klass drivit sitt Sommarföretag med energi och framåtanda. Stipendiaterna nådde under den korta projekttiden en god lönsamhet och vi hoppas att vi får se dem som egna företagare i framtiden.”

Annika och Lennart Olsson på Grödbygården AB fick utmärkelsen Årets Företagare 2013, med följande motivering: ”Företaget är idag ett mycket välkänt varumärke i kommunen. Med stor tillgänglighet, hög kunskap och väldigt god service har man byggt upp ett stort förtroende hos socialtjänsten inte bara i Skånes kommuner utan även rikstäckande.”
– Det är verkligen kul att se att så många av våra företagare är här ikväll. Det här är ju trots allt en afton för dem, säger Bromöllas näringslivschef Per-Anders Green.

Kvällen på Bellas Place bjöd på god mat och härlig underhållning med bandet Wizex, som körde delar ur sin före-ställning ”I Folkparkens tjänst”.

Företagarnas Afton blev även i år en lyckad och omtyckt tillställning, och INFO-Bladet gratulerar Bogrens Delikatesser, Kiwi PC Repair och Grödbygården AB till de fina utmärkelserna.

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelSisters International hjälper utsatta kvinnor
Nästa artikelBogrens Delikatesser är Årets Nyföretagare