DSC_0036-cmykBromölla
Pia Bogren har lagt ner sin själ i sitt företag Bogrens Delikatesser. Med helhjärtad stöttning från familj och vänner blev hon belönad med utmärkelsen Årets Nyföretagare på Företagarnas Afton i Bromölla den 23:e oktober och fick ta emot den ärofyllda utmärkelsen.

Bogrens Delikatesser är cateringfirman man ska vända sig till när man vill ha smaskiga smörgåstårtor, lyxiga exotiska fat eller något annat gott att skämma bort kollegorna eller familjen med.
– Jag blev väldigt överraskad när jag fick veta att jag skulle ta emot utmärkelsen Årets Nyföretagare, berättar Pia och ler. Det är en stor ära att få priset. Jag är väldigt glad och stolt!

Bogrens Delikatesser har fullt upp. Pia har bland annat tagit över en automat nere på Iföverken som hon dagligen förser med baguetter och sallader, som är perfekta att köpa till dagens alla måltider. Det viktigaste tycker hon är att ha fräscha råvaror av god kvalitet, och att kunna vara flexibel gentemot sina kunder.
– Vi kan erbjuda mat som är gluten- och laktosfri, säger hon. Till och med helt mjölkfritt. Vi gör allting på kundens begäran, utifrån kundens önskemål. Tycker man, till exempel, inte om leverpastej så lägger vi något annat på smörgåstårtan. Vill kunden ha en smörgåstårta med hälften pålägg och hälften lax fixar vi det också.

I början på nästa år flyttar Bogrens Delikatesser till nya lokaler och får fler möjligheter att erbjuda fler goda läckerheter då sortimentet kommer att utökas.

INFO-Bladet gratulerar Pia Bogren till den fina utmärkelsen och önskar henne många framgångsrika år!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSuccé för Företagarnas Afton
Nästa artikelTvå unika UF-företag på Furulundskolan